Sorteer op
 • Kruidenblik met strooier zilver
  Kruidenblik met strooier zilver
  € 1,99
 • Kruidenblik met venster en strooier
  Kruidenblik met venster en strooier
  € 2,75
 • Kruidenblik magnetisch met venster
  Kruidenblik magnetisch met venster
  € 2,45
 • Kruidenblik zilver met binnendeksel
  Kruidenblik zilver met binnendeksel
  € 2,95
 • Kruidenblik met binnendeksel zilver
  Kruidenblik met binnendeksel zilver
  € 3,95
 • Kruidenblik met binnendeksel wit
  Kruidenblik met binnendeksel wit
  € 3,95
 • Kruidenblik met binnendeksel zwart
  Kruidenblik met binnendeksel zwart
  € 3,95
 • Kruidenblik met binnendeksel goud
  Kruidenblik met binnendeksel goud
  € 3,95

Kruidenblikken bestellen? 

Bent u op zoek naar kruidenblikken? Wilt u graag online kruidenblikken kopen? Bij Blikkenenzo.nl voorzien we onze klanten graag van de mogelijkheid om kruidenblikken van de beste kwaliteit en zeer scherp geprijsd in te kopen. Bewaar uw favoriete kruiden en specerijen in onze speciale kruidenblikken. De kruidenblikken uit ons assortiment zorgen ervoor dat de kruiden en specerijen lekker lang vers blijven. Kruidenblikken zijn zeer geschikt voor het verpakken van het opslaan van droge producten. Doordat de kruidenblikken goed afgesloten kunnen worden, blijven uw favoriete kruiden lekker lang vers en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Kruidenblik voor de kookliefhebber 

In de keuken van een kookliefhebber is het erg belangrijk dat kruiden en specerijen op de juiste manier worden bewaard. Kruiden en specerijen verliezen geleidelijk hun geur, kleur en aroma. Bewaar daarom hele of gemalen kruiden en specerijen altijd in een gesloten blik of pot op een donkere plaats. Licht, vocht en warmte tasten namelijk de kwaliteit aan. U wilt natuurlijk niet dat de ingrediënten bederven of oud worden. Kruidenblikken zorgen ervoor dat uw ingrediënten zorgvuldig en vers kunt bewaren. Bij Blikkenenzo.nl vindt u altijd de juiste kruidenblik. Onze blikken zijn ideaal om kruiden en specerijen in te bewaren. Wij hebben diverse kruidenblikken op voorraad in verschillende kleuren, maten en designs. Bent u op zoek naar kruidenblikken? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een breed assortiment verschillende kruidenblikken.

Kruiden en specerijen bewaren 

Gedroogde kruiden en specerijen zijn onmisbaar in iedere keuken en geven uw favoriete gerechten kleur en smaak. Gedroogde kruiden en specerijen bewaart u het beste op een droge, koele en donkere plek. Zo blijft de smaak het langste goed. Het is misschien ook aantrekkelijk om bulkverpakkingen kruiden en specerijen te kopen. Maar als u geen restaurant heeft of als u niet de hele dag kruidenmengels maakt, blijft u daardoor langer met een grote geopende verpakking zitten. Koop dus daarom liever een wat kleinere verpakking. 

Groot aantal kruidenblikken bestellen

Bij Blikkenenzo.nl kunt u ook terecht voor grotere aantallen kruidenblikken. Onze webshop is bij uitstek geschikt voor particulieren en bedrijven die grotere aantallen kruidenblikken willen bestellen. Afhankelijk van het aantal kruidenblikken krijgt u aantrekkelijke kortingen, waardoor u onze blikken tegen zeer scherpe prijs kunt afnemen. Heeft u nog vragen of wilt u een voorstel op maat ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@blikkenenzo.nl. 

© 2020 - 2024 Blikkenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel