• Koffieblik Barista
  Koffieblik Barista
  € 5,95
 • Koffieblik Coffee Break
  Koffieblik Coffee Break
  € 5,95
 • Koffieblik Macchiato
  Koffieblik Macchiato
  € 5,75
 • Koffieblik Always Coffee
  Koffieblik Always Coffee
  € 5,75
 • Koffieblik zilver met beugelsluiting
  Koffieblik zilver met beugelsluiting
  € 4,75
 • Koffieblik zilver met venster
  Koffieblik zilver met venster
  € 4,95

Koffieblik kopen? Online bewaarblik bestellen doet u bij Blikkenenzo! 

Als u van een lekkere kop koffie houdt wilt u uw favoriete koffie natuurlijk goed kunnen opbergen. Een koffieblik uit ons assortiment met bijvoorbeeld een klipsluiting zorgt ervoor dat uw favoriete koffiebonen luchtdicht worden bewaard. Bij ons vindt u een divers aanbod van koffieblikken met verschillende afmetingen. Grote en kleine koffieblikken, vierkant, rechthoekig en rond. Wilt u een koffieblik kopen? Wij helpen u graag verder!

Bewaarblik koffie bestellen 

Vers is het beste als het om eten en drinken gaat. Hetzelfde geldt voor koffiebonen. Koffiebonen verliezen smaak door simpelweg te worden blootgesteld aan zuurstof. De juiste opslag van koffiebonen draagt bij aan een betere smaak van uw koffie en houdt de smaken langer vast. Bent u op zoek naar een bewaarblik koffie? Wij hebben in ons assortiment diverse soorten soorten koffieblikken voor gemalen koffie of koffiebonen. Wilt u graag voorraadblik koffie kopen? Bij Blikkenenzo.nl bent u aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons assortiment voorraadblikken koffie. 

Koffie bewaren 

Voor koffiebonen is het erg belangrijk dat u een goed sluitende koffieblik aanschaft. Hoe lekker de geur van verse koffiebonen ook is, u wilt natuurlijk niet dat de geur en aroma verloren gaat. Bewaar de koffie bij voorkeur in een bewaarblik die luchtdicht kan worden afgesloten, bij voorkeur in een ondoorzichtige bewaarblik.

Groot aantal koffieblikken kopen 

Bij Blikkenenzo.nl kunt u ook terecht voor grotere aantallen koffieblikken en bewaarblikken. Onze webshop is bij uitstek geschikt voor particulieren en bedrijven die grotere aantallen koffieblikken of bewaarblikken willen bestellen. Afhankelijk van het aantal bewaarblikken krijgt u aantrekkelijke kortingen, waardoor u onze blikken tegen zeer scherpe prijs kunt afnemen. Heeft u nog vragen of wilt u een voorstel op maat ontvangen, neem dan contact met ons op via: info@blikkenenzo.nl. 

© 2020 - 2021 Blikkenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel