Niet helemaal tevreden over uw bestelling? Dat is vervelend. En daar gaan wij iets aan doen. Wij doen er alles aan om uw bestelling naar tevredenheid uit te voeren.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, in onbeschadigde, originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het beste contact met ons opnemen via info@blikkenenzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer u slechts een deel van uw online bestelling wilt retourneren, dan zorgen wij ervoor dat u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort krijgt.
 

Stappenplan ruilen en retourneren

Wilt u een artikel retourneren of ruilen?

Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw retour zo soepel en snel mogelijk afhandelen.

Stap 1. Meld bij onze klantenservice via: info@blikkenenzo.nl dat u een artikel retour wilt sturen.

Stap 2. U ontvangt per e-mail een bevestiging.

Stap 3. Controleer of het artikel compleet, onbeschadigd en ongebruikt is. Na ontvangst van uw zending sturen wij u per e-mail een ontvangstbevestiging en ruilen wij het artikel (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag naar u terug.

Stap 4. Indien u het aankoopbedrag terug wenst te ontvangen, zal dit te allen tijde zo spoedig mogelijk, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding geschieden.
 

Retouradres

Blikkenenzo.nl

T.a.v. retouren

Zilverdistel 11

3068 NT Rotterdam

© 2020 - 2024 Blikkenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel