Blikkenenzo.nl is de online winkel met een groot assortiment aan theeblikken, koffieblikkenkruidenblikken en losse thee. Bij het samenstellen van ons assortiment blikken selecteren wij alleen de beste kwaliteit blikken. Hierbij gaat het niet alleen om het volgen van trends maar ook om ons eigen gevoel. Zo verkopen we alleen blikken die we in ons eigen huis ook zouden gebruiken. Bij Blikkenenzo.nl vindt u blikken in alle soorten en maten, bedrukte en onbedrukte blikken, kleine en grote blikken.   

Groot assortiment
Zoekt u theeblikken voor het bewaren van uw favoriete losse thee? Zoekt u prachtige koffieblikken of kruidenblikken? Wat voor blik u ook zoekt, bij Blikkenenzo.nl vindt u een compleet assortiment die uw plezier nog groter maken. Bij ons kunt u terecht voor elk soort blik dat u maar kunt bedenken. Blikken in alle soorten, maten en kleuren. Voor iedere toepassing hebben wij een blik. Geweldig voor uw favoriete losse thee, koffiebonen, kruiden en specerijen.

Kwaliteit
Bij Blikkenenzo.nl hebben wij een grote passie voor blikken. Bij ons kunt u blikken in alle soorten en maten kopen van de allerbeste kwaliteit. Voor iedere toepassing een blik! Vanuit onze passie voor blikken zijn we steeds op zoek naar de beste kwaliteit voor al onze producten.

Voordeel
​Naast betrouwbaarheid en uitstekende service wilt u natuurlijk ook voordelig online kunnen winkelen. Wij proberen daarom de verzendkosten altijd zo laag mogelijk te houden en bij bestellingen vanaf € 50,- zijn de verzendkosten zelfs gratis! Daarnaast zorgen wij dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat u nooit te veel betaalt.

Webwinkelkeur
Veilig betalen en winkelen en betalen is erg belangrijk bij het doen van online bestellingen. Blikkenenzo.nl is als webwinkel aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. Zeker voor u als klant is het van belang dat Blikkenenzo.nl het webwinkel keurmerk mag plaatsen op de website. Zo weet u zeker dat u shopt bij een betrouwbare webwinkel.
 

Bedrijfsgegevens
Blikkenenzo.nl
Zilverdistel 11
​3068 NT Rotterdam
(geen bezoekadres)

Klantenservice: 010 - 840 13 75
E-mail: info@blikkenenzo.nl

KvK: 65416198
IBAN: NL61 INGB 0007 1851 67
BTW: NL002437982B23 

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW.

© 2020 - 2024 Blikkenenzo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel